Jongerencoach

 

Wat is een jongerencoach? Een jongerencoach is een pedagoog die de kwaliteiten heeft van een kinderarts, jeugdarts, maatschappelijk werker en een jeugdpsycholoog. De kinderarts is gespecialiseerd in school, sport, fitness, voeding, voor gezondheid en ziektepreventie, interventie met adolescenten en post adolescenten. De maatschappelijk werker richt zich op de sociale interactie van tieners. Persoonsgerichtheid is het idee dat elk individu waardevol is en dat hun individuele kwaliteiten hun waardesysteem bepalen. Dit concept staat haaks op het model van Campbell (Campbell, 1997), dat inhoudt dat mensen in het reine komen met hun plaats in de sociale wereld. De psycholoog richt zich op de psychologische en sociale ervaringen en conflicten die zich in de adolescentie voordoen. Het interpreteren van gedrag van adolescenten is gebaseerd op de inhoud van de interactie, niet op de reactie van het individu op zijn omgeving.

De opleiding van jongerencoaches omvat verschillende onderdelen: leiderschapsvaardigheden, probleemoplossing, conflictoplossing, communicatie, waarden en zelfrespect, lesgeven en het ontwerpen van lesplannen.

oester vermoedens: jongerencoach moet tv en vignetten school. We moeten onze Jongerencoach motiveren om een voorlichtingsbijeenkomst te houden over de onderdelen van sport, wat ze moeten doen, hoe ze het moeten doen, wat ze moeten verwachten, en hoe hun school het doet. We moeten ook verschillende websites voor de kinderen creëren die hen zullen helpen om gezonde keuzes te maken tijdens hun deelname aan school. De websites moeten de boosterclub van de school, het naschoolse programma, de gezondheidsbeurs, het naschoolse programma, het naschoolse programma en het Write-Along programma omvatten. Write-Along moet “Kids Write” heten. De ideeën moeten worden ingevoegd in de Websites kiezen avant nieuwsbrief. Vermeld de scholen, ouders, weekend activiteiten bericht, sport gepland voor de kinderen, specials sectie, spelletjes tijdens de zomer, kwart mijl Run, vijf-achtste inworp, zandzakken toss-in en zandzakken refund.Write-Along moet worden ontworpen om de geest van de kinderen te stimuleren voorASYTHINGratherher than readicals. De favoriete spelletjes van de kinderen moeten worden opgenomen. Ze moeten van afwisseling houden en hun eigen spelletjes maken, wat ze maar leuk vinden, of het nu frisbee, honkbal, voetbal, parapluutje, voetbal, basketbal en nog veel meer is.

De scholen zouden een excursieprogramma moeten aanbieden voor scholen op alle verschillende niveaus. Er zou een kleiner schema moeten zijn voor de lagere inkomensgezinnen, zodat zij excursies kunnen verzorgen naar alle scholen in de gemeenschap. Zowel leraren als leerlingen zouden het leuk vinden om met de hele gemeenschap op excursie te gaan. We moeten kansen bieden aan alle inkomensniveaus. Atletiekactiviteiten moeten in elk huizenblok van de stad plaatsvinden, parken moeten open zijn, kleedkamers mogen niet worden afgedekt, en het speelveld, het schoolplein en alle andere smetten in de gemeenschap moeten toegankelijk zijn.

Er moet ouderlijke begeleiding voor de kinderen beschikbaar zijn, schoolbegeleiders om de leraren en andere buurtbewoners in de gemeenschap te helpen omgaan met de mentale gevolgen van avant-garde veiligheid. Er moet vervoer zijn voor de tieners in de bussen naar andere scholen en er moet iets te doen zijn voor de kinderen in de scholen. Het kan zo simpel zijn als het uitnodigen van de leerlingen die overdag niets te doen hebben om mee te doen aan de naschoolse sport.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)