Als voorbeeld heb ik vorig jaar een lerares Nederlands gecontracteerd, die de taal machtig was, maar geen persoonlijk contact had met iemand die de taal sprak, en mij contracteerde om via e-mail met haar te communiceren. Na 7 maanden kan ik nu gemakkelijk zeggen dat het oké is om iemand te contracteren om via e-mail met mij te praten, want daarvoor had ik haar persoonlijk moeten spreken. Dat was een test waar ik veel moeite voor heb gedaan. Dit voorbeeld laat ook zien dat je je eigen succes kunt behalen door iemand in dienst te nemen, al is het maar voor een paar lessen.

Om een ​​examendoel te halen, moet u zich concentreren op het leren en uitvoeren van die dingen die een vereiste zijn voor uw examencertificaten. In een internetgebaseerde school krijg je veel verantwoordelijkheid en dat moeten je leeftijdsgenoten ook. Je bent verantwoordelijk voor je cijfers, stream, enzovoort. Dit is waarom je grote wonderen moet verrichten om die hoge scores te behalen. Ik stel me een gemeenschap voor waarin niemand afstudeert met een slechte reputatie, en iedereen weet dat ze in de cursus van meneer Yan hadden moeten zitten.

Het krijgen van een bijlesdocent is een van de beste beslissingen die je ooit kunt nemen. Hoe dichter je bij het afronden van je studie komt, hoe beter de resultaten. Waarom? Voordat je besluit een bijlesdocent in te huren, moet je erachter komen wat Mr. Yan je precies zou hebben aangeboden. Vraag het bedrijf ook nadat u rechtstreeks met hem hebt gesproken om u een contract of een aanvraagformulier te sturen.

Met een persoonlijke leraar kun je nog steeds fouten maken, maar met een tutor weet je dat het oké is om fouten te maken en toch vooruit te komen. Soms lijkt het misschien moeilijk, maar als je je best doet, zul je goede cijfers halen die je later echt zullen terugbetalen. Helaas denken veel mensen dat Mr. Yan alleen beschikbaar is voor niet-moedertaalsprekers van het Engels . Hoewel het waar is dat wiskunde en spelling beide moeilijker zijn voor niet-moedertaalsprekers van het Engels, zijn ze niet hetzelfde. Verder zijn rekenen en spelling op zichzelf staande vaardigheden. Ook al is het je doel om betere cijfers te halen, je cijfers hebben een kans om nog meer te verbeteren met wat nuttig en tijdig advies van een bijlesdocent.

Met de hulp van een bijlesdocent kun je leren hoe je de juiste zinnen voorbereidt, het juiste gebruik van onregelmatige woorden leert, leert hoe je zinnen afmaakt en meer leert. Als je problemen hebt met je cijfers, overweeg dan of je hulp van buitenaf kunt krijgen om je te helpen met je cijfers. Je zult niet alleen plezier hebben met andere mensen, je kunt ook van elkaar leren. Hogere cijfers betekent immers meer kansen later, toch?

Copyright 2006 – Alle rechten voorbehouden, ePrep, Inc.