Bootcamp Tilburg

Als u dit artikel leest, is de kans groot dat u een klein bedrijf hebt dat u probeert te laten groeien. Bovendien is het zeer waarschijnlijk dat uw bedrijf met verlies draait. De eerste gedachte die bij u opkomt is dan ook: "Ik heb niet de middelen of het personeel om 10 dagen lang een persoonlijk trainingsprogramma te volgen. Wat moet ik doen?" Nou, goed nieuws! Er zijn vele manieren om uw bedrijf van de zijlijn naar op het speelveld te brengen met professionele oefeningen. Nog beter nieuws? Je kunt de meeste van hen meteen implementeren, zodat je zo snel mogelijk begint te groeien en te profiteren, in plaats van te wachten op al die andere dingen later op de weg. Deze post zal alles bespreken van hoe intensieve in-person programma's slecht kunnen zijn voor uw bedrijf en waarom virtuele bootcamps veel meer levensvatbare alternatieven zijn.

Wat is een boot camp?

Simpel gezegd is een bootcamp een intensief in-person programma voor ondernemers. Bootcamps worden vaak georganiseerd rond een business building sessie, waar je de kans krijgt om zoveel mogelijk kennis over je bedrijf in je op te nemen. Na de bootcamp wordt van ondernemers verwacht dat ze veel actie ondernemen. Veel bootcamps beloven dat ze je zullen helpen je bedrijf binnen 90 dagen van $0 naar $1.000 per maand te brengen. Sommige bootcamps beloven dat ze ondernemers zullen helpen hun zakelijke uitdagingen op te lossen en hun bedrijf naar het volgende niveau te laten groeien in een zeer korte periode van tijd. De waarheid is dat een 10-daagse bootcamp te kort is om je te helpen echte zakelijke uitdagingen op te lossen. Als beginner of zelfs als ervaren ondernemer, zul je onderweg zeker uitdagingen tegenkomen. Er is echter veel meer voor nodig dan 10 dagen om deze op te lossen. Om een bootcamp echt effectief te laten zijn, moet het minstens 3 maanden duren en gedurende die tijd moet je al je tijd en middelen aan je bedrijf besteden. Dat gezegd hebbende, een 10-daagse business bootcamp is niet alleen ineffectief, maar het kan ook schadelijk zijn voor je bedrijf.

Waarom je een bootcamp in Tilburg zou moeten doen

Bootcamps zijn een geweldig idee voor ondernemers die aan de slag willen in het bedrijfsleven, maar niet weten waar te beginnen. Veel ondernemers die een bootcamp volgen zijn achter in de twintig of begin dertig en hebben geen ervaring met het starten van een bedrijf. Deze ondernemers worden vaak behandeld als baby's, die te horen krijgen dat ze moeten gaan zitten, hun eten moeten opeten, en de zakelijke hulpmiddelen moeten gebruiken die worden verstrekt om hun problemen op te lossen. Hoewel dit voor sommigen kan werken, is het niet wat de meeste ondernemers willen. Ondernemers willen de business leren, niet dat iemand hen vertelt wat ze al weten. Bootcamps zijn geweldig voor mensen die op zoek zijn om hun ondernemerschap problemen op te lossen en zijn niet geïnteresseerd in het leren van de business van het ondernemerschap. Deze programma's kunnen een geweldig idee zijn voor ondernemers op afstand die meer willen leren over het runnen van een bedrijf en beperkte toegang hebben tot middelen. Bovendien hebben ondernemers op afstand het vaak moeilijk om aan een programma deel te nemen dat lang genoeg duurt om resultaten te boeken. Met programma's die 10 of 12 dagen duren, is het moeilijk om de volledige waarde uit het programma te halen. Wanneer bootcamps ontworpen zijn voor ondernemers op afstand, beperken ze hun uren tot een minimum, wat geweldig is voor bootcamps, maar niet zo geweldig voor ondernemers op afstand.

Lange intensieve trainingsprogramma's zijn slecht voor je bedrijf.

Verschillende bootcamps beloven dat ze je zullen helpen je business uitdagingen op te lossen, je business naar een hoger niveau te tillen, en je veel geld te laten verdienen binnen 10 dagen. Wat ze u echter niet vertellen, is dat u 10 dagen zult besteden aan het oplossen van de problemen van het verleden en het oplossen van de toekomstige problemen van het heden, maar dat u in die periode niets zult leren over de business. U krijgt gewoon te horen welke problemen u hebt en u krijgt een instrument om ze op te lossen. Helaas is dit een veel voorkomende misvatting over bedrijfscoaching. De waarheid is dat ondernemers bedrijfsproblemen moeten oplossen. Zakelijke problemen zijn er in vele vormen. Sommige daarvan zijn middelen, tijd, klanten en geld. Bootcamps bieden ondernemers een specifieke set van zakelijke problemen en suggereren een specifieke manier om ze op te lossen. Helaas, dit is waar de meeste bootcamps falen. U kunt heel goed worden in het oplossen van deze problemen in de 10 dagen, maar dan zullen de problemen opgelost zijn en u zult met niets achterblijven. Het zal u misschien verbazen te weten dat de meerderheid van de ondernemers faalt omdat ze dezelfde problemen steeds opnieuw oplossen. Dit zijn geen nieuwe problemen, maar eerder dezelfde problemen die u 5 jaar geleden had, die u op een andere manier oploste, en die u op dezelfde manier blijft oplossen. Bootcamp ondernemers lossen vaak dezelfde bedrijfsproblemen op als 5 jaar geleden. Dit is niet alleen slecht voor het bedrijf, maar het is ook slecht voor hun persoonlijke financiën.

Conclusie

De waarheid is dat een 10-daags business bootcamp niet alleen ineffectief is, maar ook schadelijk kan zijn voor je bedrijf.

Het bootcamp draait allemaal om het oplossen van de problemen van het verleden en het oplossen van de problemen van de toekomst, maar er is maar zo veel dat je in 10 dagen kunt leren.

In feite zult u slechts 10 dagen besteden aan het oplossen van de problemen van het heden, maar u zult blijven worstelen met dezelfde problemen, omdat u dezelfde problemen zult oplossen als u 5 jaar geleden deed.

Het beste wat u kunt doen is investeren in een programma van 3 maanden, waarin u zult leren over uw bedrijf, het oplossen van echte uitdagingen, en het opbouwen van uw netwerk.