Driewielfiets kopen

 

Het gedeelte aangepaste driewielers van onze website omvat verschillende modellen. aangepast aan kinderen vanaf de geboorte tot ongeveer de leeftijd van acht jaar zijn ze licht van gewicht en voorzien van een middelgroot zitje, vaak met een vijfpuntsgordel. De frames zijn meestal van staal, maar kunnen een licht gewicht bereiken en zijn vaak verkrijgbaar met afneembare zittingen.

Aangepaste kinderdriewielers zijn er met een aantal opties. Alle driewielers in onze catalogus hebben de volgende kenmerken: een of twee grote wielen, drie of vier kleinere wielen om door het gras, de modder of de sneeuw te rijden, een opbergvakje of mandje, en een stevige handgreep.

Onze speciaal ontworpen jogging- en hometrainers hebben verschillende modellen; ze hebben drie spaakwielen voor de loop, die vaak voor het rijden worden gebruikt, en een tandwielreductie voor het voorwiel, zodat ze voor het joggen per uur kunnen worden vervangen. De zitting is verstelbaar, en kan worden opgeklapt om gemakkelijk te kunnen worden opgeborgen.

Driewielers met twee wielen

Driewielers met twee wielen worden vaakits genoemd. Driewielers voor kinderen met twee wielen hebben twee spaakwielen die tegenover elkaar staan op dezelfde fiets. De ouders kunnen ze opvouwen zodat ze gemakkelijk kunnen worden opgeborgen, en ze dan als joggingwagen gebruiken wanneer ze oud genoeg zijn. De frames zijn meestal gemaakt van staal.

Driewiel driewielers

Deze driewielers voor kinderen hebben drie wielen, een groot voorwiel voor de aandrijving en twee kleinere wielen voor de richting. Ze worden onhandige driewielers genoemd, en zijn vaak gebouwd op kleine, aluminium driewielers, zodat ze gemakkelijk door kleine ruimtes kunnen manoeuvreren.

Driewielers met vier wielen

Dit soort driewielers voor kinderen heeft vier spaakwielen voor de aandrijving, en een achterwiel om de kinderwagen te besturen. De zittingen zijn meestal bekleed met schuim, zodat ze kunnen worden gebruikt om te zitten, maar ook om te eten en te drinken. Dit is een van de duurzaamste driewielers, en ook een van de duurste.

Driewielers voor peuters

Terwijl u de ontwikkeling van uw peuter in kaart brengt, kunt u van uw driewielers genieten zonder ze al te veel te “hawnen”. Deze kleine frames zijn veilig en zeer gemakkelijk te besturen. De wielen hebben taps toelopende stalen assen, en beschermende rubberen remmen. Hoewel er voor sommige modellen actiefiguren en andere accessoires verkrijgbaar zijn, moet je investeren in een bevestigingsaccessoire om ze op de kinderwagen te kunnen gebruiken, zoals een bevestigbare veiligheidsgordel ook.