We hebben allemaal wel eens het bordje gezien: "Schoonmaakdiensten beschikbaar." Maar zonder verdere vragen te stellen, weten we niet wat deze mensen precies doen, of ze inderdaad schoonmaken, en vooral, hoe ze verschillen van andere conciërgediensten. De schoonmaakindustrie en haar eigen etiquette, vooral als het een tijdelijke baan betreft, kan nogal verwarrend zijn, wat de verwarring alleen maar vergroot. Hier volgt een algemeen overzicht van conciërgediensten.

Welke schoonmaakdiensten zijn er?

De schoonmaakdiensten industrie bestaat uit een verscheidenheid van diverse specialiteiten en mogelijkheden. De American Council of Life or Personal Hygiene Professionals (A beroepen op het gebied van conciërgediensten) is verantwoordelijk voor de accreditatie van de verschillende contract schoonmaakbedrijven die hun commerciële diensten aanbieden aan openbare instellingen. Dit omvat stadsagentschappen, werkAEQ's, openbare onderwijsvoorzieningen, ziekenhuizen ( er worden voortdurend zotten op stadsbussen gezet), federale gebouwen en staats- en federale gebouwen, voorzieningen van advocaten en accountants, en afwikkelingskantoren van rechtbanken. Dit wordt allemaal toegeschreven aan hun toegang tot actuele en bijgewerkte nationale datadiensten.

Daarnaast zijn er ook heel wat die juridische diensten aanbieden, zowel in de openbare als in de particuliere sector. Dit omvat advocatenkantoren, grote non-profitorganisaties, en verhuurders. In feite, aangezien de persoonlijke dynamiek van het bedrijfsleven zich zowel in de openbare als in de particuliere sector afspeelt, omvatten de diensten ook de zo belangrijke conciërgediensten – de conciërgediensten van de openbare reiniging, de conciërgediensten van de conciërgebedrijven, alsmede die van de professionele schoonmaakbedrijven.

Schoonmaakster

 

Waarom is de markt voor conciërgediensten zo'n enorme markt?

Wel, het hangt er allemaal van af. Als we een grote groep mensen op straat zouden gooien en hen allemaal zouden vragen wat ze doen, zouden ze misschien met een slag om de arm komen over wat ze doen. Maar als we hen zouden vragen van welke conciërgediensten ze gebruik maken, zouden ze ook met een antwoord kunnen komen dat zeer verwarrend kan zijn – dat conciërgediensten dingen kunnen omvatten als "schoonmaken" (een deel van de tijd), "afstoffen" (een deel van de tijd), en (afhankelijk van de aard van het werk) "stofzuigen" (een deel van de tijd).

Soms kunnen conciërgediensten verwarrend zijn voor wat ze werkelijk doen. Bijvoorbeeld, sommige bedrijven kunnen zeer bedreven zijn in het verrichten van de conciërgediensten en -werkzaamheden die zij doen (of waarvoor zij een contract hebben) in een bepaald gebied. Maar voor grotere projecten kan het voor dit bedrijf wat verwarrender zijn om specifiek aan te geven wat het doet en wat er van het bedrijf wordt verwacht. In dit geval zou een betere aanpak kunnen zijn om te begrijpen wat de gebruikelijke en methodische manier is om dergelijke conciërgediensten te definiëren.

Hoewel de conciërgedienstensector voortdurend verandert en groeit, zijn dit enkele basisbegrippen van commerciële conciërgediensten. Om te begrijpen hoe uw bedrijf in deze industrie past, kunt u contact opnemen met uw plaatselijke conciërgediensten. Als u een actuele blik op dit artikel wilt werpen, bezoek ons dan ophttp://www. revengeofstyle.com/free-articles.html voor meer informatie.